• Klanten aan het woord

   
   
   

   

   

 • Wat vonden klanten van hun coachtraject? Wat bracht het ze?

  Iris, HR Professional, 2e baan

  “Marie Emma coacht met warme mildheid en tegelijkertijd met professionele doortastendheid/scherpte. Ze coacht verfrissend en transparant en met de juiste greep. Zo is de glasmetafoor wel passend. Ze laat je zwemmen, maar geeft sturing waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, maar laat je in je waarden. Ik heb het coaching traject met ME als een enorm waardevolle en verrijkende periode in mijn leven ervaren."

   

  Iris, 2e baan, 30

  Annemijn, Trainee Accenture

  Via een intensieve en creatieve manier erachter komen wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat kan aanpakken. Door middel van vernieuwende opdrachten en onze sessies werd ik uitgedaagd om dieper na te denken op de vraag wie ik ben en wat bij mij past. Marie Emma gaf tijdens de sessies de nodige sturing, maar liet mijn gedachten volledig in zijn waarde. De sessies hebben mij een goede richting gegeven, meer zekerheid gebracht en hebben mij geleerd om trots te zijn op wie ik ben!
   
  Annemijn, 25, post Master naar 1e baan

  Louise, afgestudeerd Master, aan het solliciteren voor 1e baan

  "Het bracht mij rust in de chaos. Meer duidelijkheid wat ik zou willen en wat niet. En ook mijn eigen verantwoordelijkheid in dit alles..." "En een dieper gevoel van vertrouwen en beter idee wie ik ben"

   

   

   

   

  Louise, 26, Post Master naar 1e baan

  Judith, Inkoop Manager

  In een geleidelijke lijn de U langs gegaan met bijzondere zijpaden op de weg ernaartoe. Dit traject heeft mij op meerdere vlakken enorm geholpen. Zo heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in mijn vaardigheden en heb ik meer zicht op mijn waardes. Op persoonlijk vlak heb ik mezelf beter leren kennen en begrijpen.

  En....een hele toffe nieuwe baan

   

  Judith, 28, 3e baan

  Nadia, Media Executive Manager, 50

  "Dankzij de oefeningen in het coachingstraject met Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Marie Emma’s praktische, efficiënte aanpak, vol humor, nodigt uit tot openheid en zelfreflectie. In slechts een paar sessies ben ik zo tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren..."

   

  Nadia, 50

  Ruth, Management Trainee, 28

  Marie Emma neemt echt de tijd voor je. Er is aandacht en focus.Dat is zeldzaam in een wereld waar alles snel moet. Eigenlijk was dat misschien
  wel hetgeen ikzelf het meeste nodig had.
  Er is in elke sessie voelbare ruimte om je kwetsbaarop te stellen. Ik werd uitgenodigd eerlijk te zijn naar mezelf, mezelf te
  bevragen op overtuigingen die echt diepgeworteld zitten. Door de luchtigheid en de humor tussendoor ben ik ook wat luchtiger naar mezelf gaan kijken, en ben ik mezelf wat meer gaan accepteren zoals ik ben. Ik merk dat ik steeds beter weet wat ik zelf nodig heb en als ik daar naar handel voelt het alsof ik vleugels heb. Heel veel dank!

  Robert, Sales Manager

   

  “Marie-Emma heeft me telkens weer uitgedaagd mezelf opnieuw uit te vinden en daarmee mijn vertrouwen in de toekomst gesterkt. Daarnaast was het altijd erg gezellig en hebben we gelukkig ook veel kunnen lachen.”

   

   

   

   

  Robert, 57

  Pieter, Jonge ondernemer

  "Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie."

   

  Pieter, 25, post bachelor, 1e baan

  Caroline, directeur kinderopvangcentra, 54

  "Helder, duidelijk, vol humor de vinger op de pijnpuntjes. Met pen en papier, cirkels, plaatjes en hoeken wordt snel duidelijk waar jouw verhaal over gaat en waar je naar toe wil! Fijn, creatief en een fijn luisterend oor"

   

   

   

   

   

   

   

  Vitas, Strateeg bij Marketing-Concept bureau, 36

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

   

   

   

   

   

   

   

  Vitas, 35

  Petra, Executive Search Professional, 55

  Marie Emma heeft mij intensief begeleid bij het scherp krijgen van mijn stip op de horizon en mijn waarden. Waar ben ik nu eigenlijk van en wat doe/kan ik anders dan anderen..."

  Ewoud, Marketing Director, 42

  “Ik vond onze samenwerking heel inspirerend! Prettig contact en challenging in de discussie hielp jij mij stappen vooruit om van een idee naar een werkende oplossing te komen."

  Willemijn, Ondernemer in de groensector, 35

  "Je ging tot het uiterste in het leggen van een goede basis : mijn WHY en Big Hairy Goal, waardoor die nu heel duidelijk is. Heel fijn dat je zakelijk was én heel persoonlijk en betrokken tegelijk was. Ik heb telkens het gevoel gehad dat het mijn proces was, maar dat jij mij leidde met veel creativiteit, structuur en stimulans."

  Thomas, Startup Founder, Tech bedrijf, 44

  “Marie Emma kan met haar creativiteit en humor vastgeroeste ideeën openbreken en nieuwe ideeën de ruimte geven. Ze snapt snel de kern en legt haar focus direct op de hoofdzaken."

  Ilona, Serial Entrepreneur, 48

  A confronting comfortzone.
  "Jij biedt mij een comfortzone waarin ik mezelf kan ontdekken. Zonder dat het te comfortabel wordt en ik de uitdaging uit de weg kan gaan."

 • Klantcases

  Klantcase Louise: kader om keuzes te maken na master

   

  Louise, afgestudeerde (master) student,25

   

  Achtergrond:

  Klant heeft haar master afgerond en wil gaan solliciteren voor haar 1e baan. Maar welke baan? Vanuit welk startpunt? Waar op te letten en hoe overzicht te krijgen in de chaos? Hoe blijf je dicht bij jezelf?


  Uitkomst:
  Ook al had de coachee gedacht dat al haar vragen niet opgelost konden worden is het ons gelukt de gedachten te structureren waardoor zij rust en duidelijkheid ervaarde over wat ze wel en niet wil én wat haar eigen verantwoordelijkheid hierin is.

  Daarnaast gaf de sessie haar ook een gevoel van vertrouwen over wie zij zélf was en vertrouwen in een goede afloop (qua baan), wat die ook zou gaan worden.

   

  Proces in woorden coachee:
  In woorden en tekeningen, door vragen & antwoorden ontstond op de muur een structuur/rode draad wat mij een kader gaf over mijzelf (zoals voor mij belangrijke waarden) die ik ook kan koppelen om bedrijven aan te toetsen. Dit gebeurde zonder oordelen en met veel ruimte om na te denken. Ook werden mij de de relatie tussen oorzaak/gevolg duidelijk, wat mij in de toekomst zeker gaat helpen.

  De manier van werken, waar intensiteit werd afgewisseld met een grap of pauze, bracht een heerlijke flow. Hiernaast maakte het vertrouwen wat de coach uitstraalde en haar aanpak dat de coachee ook rustig werd.

  Klantcase Iris: patronen doorbreken en duidelijkere richting en purpose

   

  Iris, HR Professional, 26, 2e baan

   

  Achtergrond:

  Liep telkens tegen dezelfde dingen aan en wou een duidelijkere levensrichting (purpose)

   

  Uitkomst:

  Ik neem mee dat ik eerlijker ben naar mezelf en mijn mijn omgeving. Dat ik moed heb om aan de slag te gaan op zowel persoonlijke als zakelijk gebied.. Wat ik eruit meeneem is moed, creativiteit, vrijheid, rust en kracht en erkenning van mezelf. Ook bezit ik alle innerlijke wijsheid die ik nodig heb. Ik kan mijn eigen gids zijn. Ik weet wat ik wens en waar ik naartoe wil.

   

  Proces in woorden coachee:

  Het was uitdagend, vertragend en versnellend, confronterend en inzicht gevend. Het gaf rust in de chaos en focus waar ik eerst stuurloos was. Marie Emma coacht met warme mildheid en tegelijkertijd professionele doorstastendheid/scherpte. Ze coacht verfrissend en transparant en met de juiste greep, Ze laat je zwemmen, maar geeft sturing waar nodig.

  Klantcase Nadia: jezelf opnieuw uitvinden/herijken.

   

  Nadia, Media Executive, 45

   

  Achtergrond:

  Was op zoek naar nieuwe baan/invulling. Lukte nog niet erg en werd daardoor onrustig.

   

  Uitkomst:

  In een paar sessies ben ik tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren.

   

  Proces in woorden coachee:

  Dankzij de oefeningen in het coachingstraject met Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Haar praktische, efficiënte aanpak nodigt uit tot openheid en zelfreflectie.

 • Vraag of vrijblijvend contact?

  Bussum & Amsterdam
  00 31 6 27 05 07 03
 • broken image
  broken image
  broken image
  broken image