• 1 | De interactieve zelfscan (5 minuten)

  Wat motiveert jou? Waar is nog ruimte voor groei?

   

  Na het maken van de scan, ontvang je een

  pdf waar je meteen mee aan de slag kan.

 • 2| Wheel of life test (6 minuten)

  Hoe 'score' je op de belangrijkste aspecten

  van je leven? Waar wil je aan werken?

   

  De Wheel of Life geeft je meteen inzicht en overzicht

   

  Je ontvangt:

  - Een pdf die je kan invullen

  - Eerste call om je 'wheel' te bespreken

 • 3| Emotionele Flexibiliteit (5 minuten)

  Hoe Emotioneel flexibel ben je?

  Kan je leren van je (positieve en negatieve) emoties? Kunnen ze je helpen aan te passen en het beste uit jezelf te halen?

   

  De test geeft je handvatten om een flexibeler mens te worden.

   

  Je ontvangt:

  - 10 bladzijden met een persoonlijke raportage +

  - bij jou passende tips om emotioneel flexibeler te worden

 • Iris, HR Professional, 2e baan

  “Marie Emma coacht met warme mildheid en tegelijkertijd met professionele doortastendheid/scherpte. Ze coacht verfrissend en transparant en met de juiste greep. Zo is de glasmetafoor wel passend. Ze laat je zwemmen, maar geeft sturing waar nodig. Ze houdt je een spiegel voor, maar laat je in je waarden. Ik heb het coaching traject met ME als een enorm waardevolle en verrijkende periode in mijn leven ervaren."

  Pieter, Jonge ondernemer

  "Elk kwartaal komen wij samen om mijn hersenspinsels scherp te stellen op de beruchte A3tjes, die ik niet snel genoeg mee naar huis kon nemen. Zowel persoonlijke ontwikkeling als zakelijk onderwerpen komen aan bod, altijd met veel humor! Het meest dankbaar ben ik voor Marie Emma’s gave om een schijnbaar onsamenhangend geheel te vertalen naar een duidelijke verhaal en strategie."

   

  Louise, afgestudeerd Master,

  aan het solliciteren voor 1e baan

  "Het bracht mij rust in de chaos. Meer duidelijkheid wat ik zou willen en wat niet. En ook mijn eigen verantwoordelijkheid in dit alles..." "En een dieper gevoel van vertrouwen en beter idee wie ik ben"

  Vitas

  "Met jouw coaching is het toch gelukt om hier (red: nieuw initiatief...) een mooi onderdeel van te zijn, zonder dat ik mezelf daarbij voorbij liep..."

  Nadia

  "Dankzij de oefeningen in het coachingstraject met Marie Emma heb ik sturing en structuur kunnen geven aan alle ideeën die in een vicieuze cirkel door mijn hoofd gingen. Marie Emma’s praktische, efficiënte aanpak, vol humor, nodigt uit tot openheid en zelfreflectie. In slechts een paar sessies ben ik zo tot nieuwe inzichten gekomen en heb ik een doel voor de nabije toekomst kunnen formuleren..."

×
https://uploads.strikinglycdn.com/files/76a92b34-bcde-49d5-8118-14f7dbfc355f/Coach%20Your%20Future%20Privacybeleid.pdf